Електронний каталог
зернові культури
Документи:
- Збір урожаю сільськогосподарських культур, плодів, ягід та винограду в регіонах України за 2013 рік [Текст] [Текст] : стат. бюл. / відп. за вип. О.М. Прокопенко. – Київ : Державна служба статистики України, 2014. – 102 с. – 80.00.
- Збір урожаю сільськогосподарських культур, плодів, ягід та винограду в регіонах України за 2014 рік [Текст] [Текст] : стат. бюл. / відп. за вип. О.М. Прокопенко. – Київ : Державна служба статистики України, 2015. – 102 с. – 80.00.
- Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) з використанням сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного та соціального призначення [Текст] [Текст] : [звіт про науково-дослідну роботу ] / кол.розробників: М.І.Пересічний (кер.НДР), О.В.Цигульов, В.Н.Тимченко та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 276 с. – (КНТЕУ).
- Зернобобовые культуры в интенсивном земледелии [Текст] / Сост.:В.П.Орлов,А.П.Исаев,С.И.Лосев. – М. : Агропромиздат, 1986. – 206с. : илл. – 0.65.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Справочник по качеству зерна и продуктов его переработки [Текст] / Сост.Б.М.Машков,В.Т.Тевосян. – М. : Колос, 1971. – 352с. – 2.52.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Хранение зерна и зерновых продуктов [Текст] : Пер с англ. – М. : Колос, 1978. – 472с. : илл. – 3.60.
- Алешин, Е. П. Передовые приемы возделывания риса [Текст] / Е. П. Алешин, А. П. Сметанин, И. Н. Елагин. – М. : Колос, 1972. – 152с. : ил. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.21.
- Аниканова, З. Ф. Рис:сорт,урожай,качество [Текст] / З. Ф. Аниканова, Л. Е. Тарасова ; 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1988. – 112с. : Ил. – ISBN 5-10-000414-2 : 0.25.
- Ахмед, Абу Алб-Фатух Мухаммед Хамуда Продуктивність гібридів кукурудзи в залежності від добрив і густоти стояння рослин в умовах Египту [Текст] : Автореферат дис...канд.с.-г.наук / Ахмед Абу Алб-Фатух Мухаммед Хамуда ; 06.01.09-рослинництво. – К. : НАУ, 2004. – 20с.
- Гарбуз, В. Г. Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гарбуз В. Г. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 13с.
- Горелова, Е. И. Качество зерна-второй урожай [Текст] / Е. И. Горелова, Ж. Я. Сандлер. – М. : Колос, 1984. – 221с. : илл. – 0.30.
- Горун, Е. Г. Сухие завтраки из зерновых продуктов [Текст] / Е. Г. Горун. – М. : Пищевая промышленность, 1968. – 72с. – 0.27.
- Жемела, Г. П. Якість зерна озимої пшениці [Текст] / Г. П. Жемела. – К. : Урожай, 1973. – 184с. – 0.68.
- Заверюхин, В. И. Производство и использование сои [Текст] / В. И. Заверюхин, И. Л. Левандовский. – К. : Урожай, 1988. – 112с. – ISBN 5-337-00143-4 : 0.25.
- Ізмайлова, О. О. Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Ізмайлова О. О. ; 05.18.02-техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Казаков, Е. Д. Зерноведение с основами растеневодства [Текст] : Учебник для вузов / Е. Д. Казаков. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1973. – 288с. – 1.25.
- Казаков, Е. Д. Зерноведение с основами растениеводства [Текст] : Учебник для вузов / Е. Д. Казаков. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1983. – 352с. – 1.20.
- Кибкало, В. А. Ягоды пяти вкусов:Целеб.растения Краснокут.дендропарка [Текст] / В. А. Кибкало. – Х. : Прапор, 1989. – 175с. : Ил. – ISBN 5-7766-0128-2 : 2.00.
- Козьмина, Н. П. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1976. – 375с. : илл.,табл. – Библиогр.:С.354-371. – 1.92;4.20.
- Козьмина, Н. П. Зерно [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1969. – 368с. : ил. – 1.12.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] = Commodity reseach of food stuff:the practical work : практикум / В. А. Колтунов, Г. І. Подпрятов ; пер. А.П. Рябченко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 174 с. – Бібліогр.: с. 172. – ISBN 966-629-243-2 : 13.51; 19.00.
- Коровин, Ф. Н. Зерно хлебных,бобовых и масличных культур [Текст] / Ф. Н. Коровин. – М. : Пищевая промышленность, 1964. – 464с. – (Сырье пищевой промышленности). – 1.58.
- Кретович, В. Л. Биохимия зерна [Текст] / В. Л. Кретович. – М. : Наука, 1981. – 150c. : илл. – (Наука-сельскому хозяйству). – 0.50.
- Кретович, В. Л. Биохимия зерна и хлеба [Текст] / В. Л. Кретович. – М. : Наука, 1991. – 136c. – ISBN 5-02-004091-6 : 3.60.
- Крючков, В. Г. Зерновое хозяйство:территориальная организация и эффективность производства [Текст] / В. Г. Крючков, Л. И. Раковецкая. – М. : Изд-во МГУ, 1990. – 136с. – ISBN 5-211-01078-7 : 1.90.
- Лавринчук, О. В. Організаційно-економічне забезпечення розвитку ринку зерна в Україні [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Лавринчук О. В. ; 08.00.03- економіка та упр. нац. госп-вом. – Київ : ННЦ "Ін-т аграр. економіки", 2015. – 20 с.
- Мальцев, В. Ф. Ячмень и овес в Сибири [Текст] / В. Ф. Мальцев. – М. : Колос, 1984. – 128с. – 0.40.
- Овчинников, Н. Н. Секреты зерновых [Текст] / Н. Н. Овчинников, Н. М. Шиханова. – М. : Просвещение, 1973. – 112с. : илл. – 0.19.
- Ошанин, С.Л..Сойфер В.Н. Размышления о хлебе [Текст] / С.Л..Сойфер В.Н. Ошанин, И.И..Дугина Т.Г. Капитонова ; Сост. Ошанин С. – М., : Сов. Россия, 1980. – 240с, : ил. – 0,55.
- Паламарчук, М. М. Конкурентоспроможність видів зернових культур сільськогосподарських підприємств України[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Паламарчук М. М. ; 08.00.04- економіка та упр. підприємствами (за видами екон.діяльності). – Київ : НУБПУ, 2015. – 20 с.
- Рибчинський, Р. С. Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Рибчинський Р. С. ; 05.18.02 - техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2021. – 22 с.
- Федоров, А. К. Что вы знаете о растениях двуручках? [Текст] / А. К. Федоров. – М. : Московский рабочий, 1975. – 64с. – 0.11.
- Федорук, П. С. Зерновое хозяйство основных зернопроизводящих стран мира [Текст] / П. С. Федорук. – К. : Урожай, 1972. – 204с. – 0.47.
- Харченко, С. О. Концепція інтенсифікації процесів віброрешітного просіювання зернових сумішей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук / Харченко С. О. ; 05.05.11 - машини і засоби механізації с.-г. виробництва. – Харків : ХНТУСГ ім.П.Василенка, 2018. – 38 с.
- Яковенко, В. А. Довідник по зберіганню зерна [Текст] / В. А. Яковенко. – К. : Урожай, 1982. – 72с. : іл. – 0.45.
|