Електронний каталог
м'ясопромисловий комплекс
Документи:
- В США построят завод по производству мяса из пробирок [Текст] // All retail , журнал о розничной торговле Украины [Електронний ресурс]. – Луцьк, 2021. – №7. – С. 6.
- Житомирщина: тваринництво та м'ясопереробна галузь [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2010. – № 3 (87). – С. 92-95.
- Власенко, І. Стан виробництва і споживання мяса в Українї [Текст] / І. Власенко, В. Власенко, Г. Лояніч // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 21-31.
- Войцехівська, Л. У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів [Текст] / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. – К., 2009. – № 2. – С. 63-67.
- Гримак, А. В. Економічний стан і тенденції розвитку м`ясопродуктового підкомплексу Львівської області [Текст] / А. В. Гримак, М. Д. Янків // Регіональна економіка. – Львів, 2007. – № 1. – С. 313-319.
- Єресько, Г. О. Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах [Текст] / Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки. – К., 2009. – № 3. – С. 5-10.
- Захарченко, В. І. Конкуренція як фактор територіального зосередження спеціалізованого виробництва [Текст] / В. І. Захарченко // Український географічний журнал. – К., 2004. – №1. – С.33-38.
- Коваленко, О. М. Особливості стратегічного управління розвитком м'ясопродуктового комплексу регіону [Текст] / О. М. Коваленко // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2017. – № 2. – С. 32-36.
- Кузьмина, М. С. Оценка эффективности управления бизнес-процессами на мясоперерабатывающих предприятиях [Текст] / М. С. Кузьмина // Мясная индустрия. – М., 2006. – № 1. – С. 16-18.
- Кузьмичева, М. Б. Распределительный логистический цент - важное звено в управлении поставками мяса [Текст] / М. Б. Кузьмичева // Мясная индустрия. – М., 2006. – № 1. – С. 10-14.
- Кузьмичева, М. Б. Российский рынок колбасных изделий [Текст] / М. Б. Кузьмичева // Мясная индустрия. – М., 2005. – №2. – С.10-14.
- Лагодієнко, В. В. Ретроспектива і сучасний стан регіонального розвитку агропромислового виробництва [Текст] / В. В. Лагодієнко // Регіональна економіка. – Львів, 2007. – № 2. – С. 148-155.
- Лихолоб, Н. Вновь корректируя планы. Тенденции развития рынка мяса, 2005 г. [Текст] / Н. Лихолоб // Food & Drinks. Продукты и напитки. – 2006. – № 2. – С. 32-45.
- Місюк, М. В. Про державне регулювання розвитку галузі скотарства [Текст] / М. В. Місюк // Економіка АПК. – Київ, 2009. – № 4. – С. 112-117.
- Скорик, С. А ціни ростуть [Текст] / С. Скорик // Агроперспектива. – К., 2007. – № 9. – С. 16-20.
- Топчій, Л. І. Індексна оцінка росту і розвитку свиней асканійського типу української м'ясної породи [Текст] / Л. І. Топчій // Вісник аграрної науки. – К., 2007. – № 9. – С. 75-77.
- Хвыля, С. И. Доступность деликатесов за счет применения современных ингредиентов [Текст] / С. И. Хвыля, В. А. Пчелкина, С. С. Бурлакова // Мясной бизнес. – Київ, 2011. – № 11 (106). – С. 20-22.
- Шкурак, Н. В. Ефективність функціонування молоко- і м'ясопереробних підприємств [Текст] / Н. В. Шкурак // Економіка АПК. – К., 2008. – № 10. – С. 47-52.
|