Електронний каталог
ресторани України
Документи:
- Consumer Behavior in Hospitality [Text] [Текст] = Поведінка споживачів послуг гостинності: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration",24"Service area";fields of specialty 073 "Management",241"Hotel and Restaurant Business";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management / author M.V. Kulyk; Departament of Restaurant and Hotel and Tourist Business. – Kyiv : KNUTE, 2019. – 66 p. – Bibliography: p. 61-66. – 50,00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- Готельний та ресторанний бізнес [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. ден. форми навч., спец. 8.03060101 "Менеджмент орг.і адміністрування" спец. 8.03060101.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу". ч. 2 / ред. кол.: відп. ред. А.А. Мазаракі, М.Г. Бойко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 215 с. – 98.00.
- Готельний та ресторанний бізнес [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. заоч. форми навч., спец. 8.03060101 "Менеджмент орг.і адміністрування" спец. 8.03060101.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу". ч. 1 / ред. кол.: відп. ред. А.А. Мазаракі, М.Г. Бойко та ін.; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 549 с. – 130.00.
- Готельно-ресторанний, туристистичний та виставковий бізнес : інноваційні напрями розвитку [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 12-14 жовт. 2011 р., м.Ялта / відп. ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 357 с. – ISBN 978-966-629-514-2 : 70.00.
- Економіка підприємства ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: В.Г. Міска, С.П. Гаврилюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 122с. – Бібліогр.: с. 121-122. – 20.84.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ.заоч. форми навч. окр магістр за напрям. підготов. 030601 "Менедж."і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністр." спеціаліз. 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04 "Менедж.готел.- рестор. бізнесу"... ч.1 / ред. кол.: С.В.Мельниченко (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 231 с. – 80.00.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. ден. форми навч., окр магістра напряму підготов. 030601 "Менеджмент"і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04"Менеджмент готельно-ре... ч.2 / ред. кол.: С.В.Мельниченко (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 401 с. – 98.00.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. заоч. форми навч.напряму підготов. 030601 "Менеджмент" і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування"(спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу",8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу"). ч.3 / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 559 с. – 110.00.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. зао. форми навч., напряму підготов. 030601 "Менеджмент" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04"Менеджмент готел.-рест.бізнесу),140103"Туризм"... ч.2 / ред. кол.: А.А.Мазаракі, (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 489 с. – 105.00.
- Індустрія туризму: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. заоч. форми навч.напряму підготов. 030601 "Менеджмент" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист. індустрії",8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". ч.1 / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 331 с. – 85.00.
- Індустрія туризму: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. заоч. форми навч.напряму підготов. 030601 "Менеджмент" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист. індустрії",8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". ч.2 / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 371 с. – 90.00.
- Індустрія туризму: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. ден. форми навч.напряму підготов. 030601 "Менеджмент"і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист. індустрії",8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу"... / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 465 с. – 100.00.
- Індустрія туризму: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб.наук. ст.студ. ден. форми навч. напрямів підгот. 030601 "Менедж." і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг. і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан.бізнесу". ч.1. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 411 с. – 76.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2 / ред кол.: О.І. Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 516 с. – ISBN 978-966-405-359-1 : 30.00.
- Конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Г.Т. П'ятницька. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 76 с. : табл. – Бібліогр.: с. 74-76. – 8.84.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. Ін-ту вищ. кваліфікації, які здобувають освіт. ступінь магістра за галуззю знань "Специфіч. категорії"спец."Бізнес-адміністрування", програмами: "Загал. менедж.", "Фін. менедж.", Упр. розв. бізнесу спец.Менедж.зовнішньоекон.діяльн / ред.кол.: К.С. Шклярук, С.І. Бай, М.Г. Бойко та ін.;відп. за вип. А.М.Бідюк. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 165 с. – 90.00.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 2 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 186 с. – Бібліогр.: с. 170-172. – 48.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч. 2 / авт.: Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 186 с. – Бібліогр.: с. 183-186. – 38.00.
- Проблеми економічного розвитку підприємств у контексті глобалізації бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.слухачів Ін-ту вищ.кваліф.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямами підготов.:"Менеджмент", спец.: "Мен-т зовнішньоекон. діяльності", "Мен-т орг.". Ч.2 / ред.кол.:В.В. Юхименко, Т.І. Ткаченко, Л.В. Ніколаєва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 216с. – 50.59.
- Проблеми економічного розвитку підприємств у контексті глобалізації бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.слухачів Ін-ту вищ.кваліф.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов.:"Менеджмент", спец.: "Мен-т зовнішньоекон. діяльності", "Мен-т орг.". Ч.2 / ред.кол.: Т.М. Мельник, Т.І. Ткаченко,. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 180с. – 49.14.
- Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 19 жовт. 2011 р., м. Харків. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 314 с. – ISBN 978-966-405-230-3 : 30.00.
- Програми нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] / Міністерство освіти і науки України. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 195с. – 80.00.
- Програми нормативних навчальних дисциплін підготовки магістра [Текст] [Текст] : зі спец. 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", напряму 051701 "Харчові технології та інженерія", галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" / упоряд.: А.А.Мазаракі, Б.В.Єгоров, М.І.Пересічний [та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 64 с. – Бібліогр.: с. 63-64. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 494 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Товарознавство. Послуги [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.В. Романенко, А.А. Самойленко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 146 с. – Бібліогр.: с. 143-146. – 35.00.
- Торгівля і ринок України [Текст] [Текст] : темат. зб. наук. праць. Т.2. Вип.28 / гол.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2009. – 416с. – ISBN 966-7634-06-Х : 50,00.
- Торгівля та послуги: тенденції розвитку [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студентів. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 407с. : іл. – 53.36.
- Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інноваціїї та тренди [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 7 квіт. 2016 р., м. Київ. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 362 с. – ISBN 978-966-629-767-2 : 120.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підготовки 8.050201"Менеджмент організацій", магістерська прогр.:8.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль". Ч1 / Каф.готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 466с. : . – 64.16.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підгот. 0502 "Менеджмент",спеціальності 8.050201"Менеджмент організацій",магістер.програм:"Менедж. туристич.індустрії", "Мен.гот.-рест.б.","Мен. вистав. діяль.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 532с. : . – 74.97.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підгот. 8.050201"Менеджмент організацій", магістер. прогр.:8.050201.04"Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль"8.050201.02 Мен-т тур.ін. Ч.1 / каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 360с. : . – 59.63.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заочн.форми навч.напр.підготовки 0502 "Менеджмент" спеціальності 8.050201"Мен-т організацій", маг. прогр."Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу","Мен. вистав. діяль"," Мен-т тур.інд.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 385с. : . – 61.15.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу",8.050201.07"Менедж. вист. діяльн.". Ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі (відп. ред.),Т.І.Ткаченко,Л.М.Гопкало;каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 431 с. : . – 73.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.спец.8. 050201 "Менедж.орг.",магістер.прогр.8.050201.02"Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу",8.050201.07"Менедж.вист. діяльн.". Ч.2 / каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 283с. : . – 65.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". Ч.1 / [відп. ред. Т.І.Ткаченко]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 512с. : . – 78.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі,відп. ред., Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 533 с. : . – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов.8. 030301 "Менедж.орг.і адміністрування",магістер.прогр.8.03060101.02"Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". Ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін;каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 468 с. – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов. 030601 "Менедж." спец. 8.03060101" Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 473 с. : . – 80.00.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:С.105-107. – 19.93.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
1
2
|