Електронний каталог
Бондаренко Є.В.
Документи:
- Безпека товарів та довкілля [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.Є.В.Бондаренко, О.І.Сім'ячко, О.Р.Мокроусова; КНТЕУ, Каф. товарозн., управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 464/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 21 c. – 24,00.
- Безпека товарів та довкілля [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю; каф. товарознавства та мит. справи. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 174 с. – Бібліогр.: с. 171-174. – 54.00.
- Безпечність товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 203/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 24,00.
- Екологічна безпека [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.Є.В.Бондаренко, К.А.Піркович; КНТЕУ, Каф. товарозн., управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 1239/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 25 c. – 49,00.
- Товарознавство харчових продуктів. Крохмаль, цукор, кондитерські вироби [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 128 с. – Бібліогр.: с. 125-128. – 36.00.
- Товарознавство. Харчові продукти. [Текст] [Текст] : програма / авт Белінська С.О., В.В. Ващенко, В.А. Осика, К.В. Мостика, Є.В. Бондаренко, Г.Б. Рудавська, С.П. Вежлівцева, Ю.П. Павлюченко. О.В. Сидоренко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 15/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 c. – 50,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Розділ "Крохмаль, цукор, замінники цукру та мед. Кондитерські вироби" [Текст] [Текст] : робоча програма для студентів денної форми навчання / авт. Є.В. Бондаренко; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 443/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 c. – 22,00.
- Притульська, Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні [Текст] / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 5-17.
|