Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 2. – К. : Библиотека КНТЕУ, 2007. – журнал. – 280,80.
Додати до списку
Складові частини документа:
Козак, В.
Ветериарно-санітарні вимиги до технології переробки м`яса і субпродуктів [Текст] / В. Козак // Мясное дело. – К., 2007. – № 2. – С. 66-69.
Осадчук, И. В.
Использование соевых продуктов в мясной промышленности [Текст] / И. В. Осадчук // Мясное дело. – К., 2007. – № 2. – С. 53-55.
Ядринцев, Н. М.
Как создать конкурентноспособний продукт? Пельмени. Равиоли [Текст] / Н. М. Ядринцев // Мясное дело. – К., 2007. – № 2. – С.60-63.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'