Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л94
С34
Сидоренко, О. В.
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст]
[Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – 32.04.
ISBN 966-629-200-9
ББК Л94+Л94-9+Л964+Л96-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Е/експертиза харчових продуктів
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство риби і рибних продуктів
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/С/Сидоренко О.В.
Каталог книг/Е/експертиза якості продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство консервних товарів
Каталог книг/В/виробництво рибних консервів
Каталог книг/У/управління якістю продукції
Каталог книг/Е/експертиза товарів
Каталог книг/А/асортимент товарів
Каталог книг/К/конкурентоздатність
Каталог книг/В/виробництво пресервів
Каталог книг/Я/якість товарів
Каталог книг/К/конкурентоспроможність продукції
Каталог книг/І/ідентифікація харчової продукції
Каталог книг/І/ідентифікація продовольчих товарів
Каталог книг/Я/якість риборослинних продуктів
Каталог книг/І/ідентифікація якості продуктів
Статистика використання: Видач: 84
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'