Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
74233
Зерно і хліб
[Текст]. № 2. – Київ : Академпрес, 2009. – 67 с. – журнал. – 575,88.
Додати до списку
Складові частини документа:
Волкова, О.
Розглянемо з наукового погляду фінансовий потенціал хлібоприймального підприємства та основні принципи його формування [Текст] / О. Волкова // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 2. – С. 15-16.
Седікова, І.
Зернопереробному виробництву у фазі зрілості треба орієнтуватися на лідерство, взявши за основу зниження затрат [Текст] / І. Седікова // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 2. – С. 19-20.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'