Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
П78
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі
[Текст] : збірник наук.праць. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 318с. – 10.00.
ISBN 966-7376-50-8
ББК Л99я4+Л80ц+Л996+У9(4Укр)49:Ч518я4+У9(4Укр)444.357
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Каталог книг/С/стандартизація харчових продуктів
Каталог книг/З/збірники з громадського харчування та кулінарії
Каталог книг/З/збірники з економіки туризму в Україні
Статистика використання: Видач: 30
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'