Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
К56
Ковалев, Н. И.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Учебник для технологических отделений техникумов общественного питания / Н. И. Ковалев. – М. : Экономика, 1978. – 319с. – 0.95.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'