Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Х68
Хавикова, Ж. А.
Технология приготовления пищи. Кондитерские изделия
[Текст] / Ж. А. Хавикова. – 2-е изд.,перераб. – К. : Вища школа, 1984. – 15с. – 0,50.
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
49
49
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'