Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
К17
Калакура, М. М.
Нетрадиційні технології продукції громадського харчування
[Текст] : Навч.посібник / М. М. Калакура. – К. : КТЕІ, 1991. – 63с. – 0.80.
ISBN 5-707-0525-6
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Р/рецепти приготування десертів
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'