Електронний каталог

93
М54          Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи №1 "Розрахунок вартості будівельних матеріалів для виконання оздоблювальних робіт у приміщеннях закладів ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. С.Л. Шаповал. – 53/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 c. – 5,88.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", спеціалізація 091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання


ББК Н3+У9(4Укр)424.14

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'