Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
13238
Рестораторъ
[Текст]. № 4 (82). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 414,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Приготовление экспрессо [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 66-69.
Ковпак, К.
Мировые тренды: Umami - "5 - й вкус" [Текст] / К. Ковпак // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 52-58.
Короденко, М.
Чтобы ничего не остыло: мармиты и их виды [Текст] / М. Короденко // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 36-40.
Кривошей, Я.
Карвинг: потрясающие превращения: [применяемое для укращения стола в кулинарной сфере] [Текст] / Я. Кривошей // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 42-48.
Полякова, Н.
Мексиканская кухня: новые горизонты [Текст] / Н. Полякова // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 14-18.
Полякова, Н.
Проектирование ресторана: от идеи к реализации [Текст] / Н. Полякова // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 4 (82). – С. 20-23.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'