Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]
[Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00, 500 пр.
ББК Л99я4+Л81-5+Л80-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство непродовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/І/інформаційні технології
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/П/процеси харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство промислових товарів
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/П/процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Х/харчове машинобудування
Каталог книг/Т/технологія харчових виробництв
Каталог книг/І/інформаційні технології в системі освіти
Каталог книг/З/збірники з громадського харчування та кулінарії
Каталог книг/Е/експертиза непродовольчих товарів
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'