Електронний каталог

У
П78          Програми нормативних навчальних дисциплін підготовки магістра [Текст] [Текст] : зі спец. 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", напряму 051701 "Харчові технології та інженерія", галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" / упоряд.: А.А.Мазаракі, Б.В.Єгоров, М.І.Пересічний [та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 64 с. – Бібліогр.: с. 63-64. – 60.00.


ББК У.р+Ч484(4Укр)+У9(4Укр)424.14

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'