Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 4 (89). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Крахмальные сиропы: виды и свойства [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 4 (89). – С. 27-33.
Наливайко, Н.
Добавление йодказеина и витайода не изменяет свойства макаронных изделий [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 4 (89). – С. 34-36.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'