Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 3 (100). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Наливайко, Н.
Проанализируем химический состав пшеничной и ржаной муки [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 3 (100). – C. 37-40.
Семченко, В.
Типы добавок для исправления дефектов муки [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 3 (100). – С. 35-36.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 33
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'