Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 4 (101). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Рассмотрим подробнее способ домашнего изготовления сахарных глазурей и паст [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 44-47.
Малахин, Б.
Пряники, традиции и современность [Текст] / Б. Малахин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 42-43.
Наливайко, Н.
Крахмал для формирования корпусов конфет [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 36-37.
Осипова, Г.
Улучшители пшеничной хлебопекарной муки для макаронных изделий [Текст] / Г. Осипова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 38.
Семченко, В.
Лепешки, квас и пирожки с отрубями [Текст] / В. Семченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 40-41.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 34
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'