Електронний каталог

Л99
С64          Сопыева, А. О.
    Совершенствование технологии кулинарных изделий из творога [Текст] : програма / Сопыева А. О. ; авт. А.А. Мазаракі, Т.М. Мельник, О.В. Кам'янецька, І.П. Михайленко; КНТЕУ, Каф. міжнародної економіки. – 923/11 [замовл.]. – Ленинград : Ленингр. ин-т сов.торговли им.Энгельса, 1984. – 24с. – 8,50.


УДК 641.1:637.146:658.512
ББК Л99

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'