Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингредиенты
[Текст]. № 6 (103). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Что такое пальмовое масло [Текст] // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 6 (103). – С. 22-23.
Калиновская, Т.
Гуммиарабик: перспектива использования в производстве кондитерских изделий [Текст] / Т. Калиновская, Л. Букшина, А. и др. Скрипко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 6 (103). – С. 16-17.
Родак, О. Я.
Переваги використання спредів у рецептурах кондитерських виробів [Текст] / О. Я. Родак // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 6 (103). – С. 20-21.
Рябченко, Н.
Бактеріальні закваски для виготовлення сирів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 6 (103). – C. 24-27.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 24
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'