Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Мясное дело
[Текст]. № 11-12 (139-140). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бутенко, Л. М.
Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м`ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 11-12 (139-140). – С. 22-28.
Матиящук, а. М.
Огляд прогресивного обладнання для подрібнення в м`ясопереробних виробництвах [Текст] / а. М. Матиящук, В.П.. Сухенко В.Ю. василів // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 11-12 (139-140). – С. 17-21.
слива, Ю. В.
Особливості розроблення НАССР-плану для виробництва сосисок [Текст] / Ю. В. слива, Т. Г. Швець // Мясное дело. – Київ, 2013. – № 11-12 (139-140). – C. 12-16.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 13
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'