Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 3 (112). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Парадоксы питания: хлеб и снижение веса [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 8-9.
Уваривание карамельной массы для халвы [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 15-19.
Горбань, Г.
Химические разрыхлители теста [Текст] / Г. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 39-42.
Горобай, Л.
Вредная микрофлора в закваске и теста [Текст] / Л. Горобай // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 26-28.
Лутак, В.
Немного о питательной ценности диетических хлебобулочных изделий [Текст] / В. Лутак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 4-5.
Лысак, Н.
Древнерусская кухня, какая она? [Текст] / Н. Лысак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – C. 46-47.
Наливайко, Н.
Технология производства хлеба в конце XIX и начале XX веков [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 44-45.
Пилипец, О.
Простые правила выпекания багета [Текст] / О. Пилипец // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 24-25.
Пташник, И.
Наполнение начинкой мучных кондитерских изделий [Текст] / И. Пташник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 20-21.
Чайка, И.
Как получить белый мякиш хлеба? [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 35-36.
Шевченко, И.
Сроки годности марципана и ореховых паст при хранении [Текст] / И. Шевченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 22-23.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 22
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'