Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
В43
Використання ЕОМ у харчових виробництвах
[Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
ББК Л81-5+З.973.26-018.2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Х/харчова промисловість
Каталог книг/А/автоматизація
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/А/автоматизація в громадському харчуванні
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/О/обладнання харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/З/Завадинська О.Ю.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Г/Григоренко О.М.
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'