Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Т38
Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст]
[Текст]. № 3 (71) / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Ф. Доценко, ін. та. – Київ : НУХТ, 2013. – 430 с. – журнал.
ISBN 978-966-612-136-6
ББК Л99я73+Л991+Л992+Р123.0я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Каталог книг/Т/технологія продукції громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання по раціональному харчуванню,дієтологіі для вищої школи
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'