Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
02270
Мясное дело
[Текст]. № 2 (142). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Баль-Прилипко, Л. В.
Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 2 (142). – С. 10-12.
Баль-Прилипко, Л. В.
Інновації в економіці та плануванні успішної діяльності підприємств [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Я. Чопенко, Г. М. Корейба // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 2 (142). – С. 30-32.
Косінога, Л. В.
Поняття безпечності харчової продукції та її проблеми [Текст] / Л. В. Косінога // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 2 (142). – С. 19-22.
Ревякин, А. Ю.
Полуфабрикаты в современном мире - с компанией "КОЛВИ" [Текст] / А. Ю. Ревякин // Мясное дело. – Київ, 2014. – № 2 (142). – С. 26-28.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 18
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'