Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 4 (113). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Первичная обработка какао-бобов [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 46-48.
Технологические секреты проихводства слоеных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 17-24.
Андронович, Г. М.
Хлібобулочні вироби з низьколоктозним молоком [Текст] / Г. М. Андронович, В. М. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 6-8.
Горбань, Н.
Солодовые экстракты ускоряют процес бродения [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 28-30.
Горовая, Н.
Кешью, фисташки, фундук и грецкий орех [Текст] / Н. Горовая // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 31-35.
Косенко, О.
Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 36-40.
Чайка, И.
Технические насосы для кондитерского производства [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 43-45.
Шаповалов, О.
Химические разрыхлители теста делятся на группы [Текст] / О. Шаповалов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 14-16.
Шматченко, И.
Применение улучшителей качества хлеба [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 12-13.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 28
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'