Електронний каталог

181
І-62          Інженерна графіка [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.В. Савченко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 513/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 15,00.

   ОКР "бакалавр", галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", 1401 "Сфера обслуговування", напрями підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", професійні спрямування "Технології в ресторанному господарстві", "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ж11

    Переглянути зміст            




Теми документа


Статистика використання: Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'