Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 12 (121). – Київ, 2014. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Все о кондитерских красителях [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 12 (121). – С. 38-41.
Наливайко, Н.
Варка макаронных изделий для детского питания [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 12 (121). – С. 14-15.
Наливайко, Н.
Хлебопекарные улучшители, консерванты, минеральные вещества и другие добавки [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 12 (121). – С. 36-37.
Оникиенко, И.
Влияние параметров замеса и прессования на качество макаронных изделий [Текст] / И. Оникиенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 12 (121). – С. 10-11.
Ришняк, А.
Микроорганизмы, созраняющиеся в изделиях во время выпечки [Текст] / А. Ришняк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 12 (121). – С. 22-25.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'