Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Товари і ринки
[Текст]. № 1 (19). – Київ : КНТЕУ, 2015. – журнал. – 52.00.
Додати до списку
Складові частини документа:
Андрієвська, Л.
Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу [Текст] / Л. Андрієвська, Т. Глушкова, Л. Коптюх // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 142-148.
Антонюк, І.
Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамид" [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 209-217.
Белінська, С.
Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої [Текст] / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 154-162.
Дітріх, І.
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива [Текст] / І. Дітріх, Я. Литвин // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 106-112.
Дончевська, Р.
Розвиток рибного господарства України [Текст] / Р. Дончевська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 28-49.
Дьякова, Ю.
Безпечність баклажановіх снеків [Текст] / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 175-182.
Караваєв, Т.
Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем [Текст] / Т. Караваєв // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 128-135.
Колтунов, В.
Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 162-169.
Кравченко, М.
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха [Текст] / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 201-208.
Луцько, Н.
Математичне моделювання системи управління технологічним об'єктом харчового підприємства [Текст] / Н. Луцько, Т. Савченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 73-83.
Мережко, Н.
Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами [Текст] / Н. Мережко, О. Шульга // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 121-127.
Победаш, М.
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб [Текст] / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 112-120.
Притульська, Н.
Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні [Текст] / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 5-17.
Рудавська, Г.
Напрями удосконалення класифікації лікерів [Текст] / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 90-98.
Семахіна, Г.
Інновації у харчових технологіях [Текст] / Г. Семахіна, Н. Науменко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 189-201.
Шаповал, С.
Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу [Текст] / С. Шаповал, Р. Шевченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 60-73.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
5
5
Статистика використання: Видач: 17
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'