Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
01675
Зерно і хліб
[Текст]. № 4. – Київ : Академпрес, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Ленс, М.
Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста [Текст] / М. Ленс // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2015. – № 4. – С. 70-74.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'