Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Р123
І-66
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження [Текст]
[Текст] : монографія. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 359 с. – Бібліогр.: в кінці кож. розд. – 105.00, 300 пр.
ISBN 978-966-629-732-0
ББК Р123.0+Л83+Л88
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/В/виробництво безалкогольних напоїв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/М/Мазаракі А.А.
Каталог книг/І/інноваційні технології
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/У/Українець А.І.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/С/Сімахіна Г.О.
Каталог книг/З/збагачення харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'