Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
03261
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 11. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Даценко, А.
Конфитюры [Текст] / А. Даценко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 11. – С. 14-15.
Семак, Т.
Особенности производства макаронных изделий из хлебопекарной муки [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 11. – С. 40-43.
Супрун, В.
Иновационные кондитерские изделия [Текст] / В. Супрун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 11. – С. 18-20.
Шевченко, С.
Закваски для хлеба [Текст] / С. Шевченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 11. – С. 44-45.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'