Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
62352
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 11. – Київ, 2015. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дорошенко, Е.
Технологические особенности производства полукопченых колбас [Текст] / Е. Дорошенко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 11. – С. 40-41.
Лебединець, В. Т.
Застосування морських водорослей у виробництві консервів [Текст] / В. Т. Лебединець, Л. Ю. Буряченко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 11. – С. 42-43.
Пешук, Л. В.
Фактор атерогенности пищевых продуктов [Текст] / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 11. – С. 36-38.
Радзиевская, И. Г.
Оливковое масло для отечественного потребления [Текст] / И. Г. Радзиевская // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 11. – С. 28-30.
Хмарская, Н.
Сравнительная характеристика технологий желейного мармелада [Текст] / Н. Хмарская // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 11. – С. 16-17.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 11
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'