Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дубініна, А. А.
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення [Текст] / А. А. Дубініна, С.О.. Попова Т.М. Ленерт // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 4. – С. 18-23.
Кравченко, М. Ф.
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання [Текст] / М. Ф. Кравченко, Н. Ю. Ярошенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 4. – С. 47-53.
Нікіпелова, О. М.
Моніторинг безпечності та якості природної мінеральної води ...м. Одеса [Текст] / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, О. В. Сторчак // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 4. – С. 60-66.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'