| Т33 | Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. –  304/15 [замовл.]. –  Київ : КНТЕУ, 2015. –  54 c. –  21.00.    ОКР "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво", професійні спрямування 03051015 "Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі", 03051017 "Управління товарними системами та мерчандайзинг", 03051020 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 03051030 "Експертиза товарів та послуг" |