Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
579
М59
Мікробіологія харчових продуктів [Текст]
[Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00, 150 пр.
УДК 579:641.1](075.8)
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
8
8
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Ф/фізіологія мікроорганізмів
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/М/мікробіологічні процеси
Каталог книг/М/морфологія мікроорганізмів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/М/Мандрика В.І
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Р/Рудавська Г.Б.
Каталог книг/М/мікробіологія харчових продуктів
Каталог книг/М/мікробіологія готових страв
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/5 МАТЕМАТИКА ТА ПРИРОДНИЧІ НАУКИ/57 Бioлогiчні науки в цілому/579 Мікробіологія
УДК/- ТАБЛИЦІ ЗАГАЛЬНИХ ВИЗНАЧНИКІВ/---/(0...) Загальні визначники форми документів. Таблиця 1d/(07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/(075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/(075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
Каталог книг/П/підручники та навчальні посібники для вищих навчальнах закладів
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/64 Домоведення. домашнє господарство. Комунальне господарство. служба побуту/641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування/641 Харчові продукти. Приготування їжі. Страви. Харчування/641.1 Харчові продукти, їхні властивості та харчова цінність
Статистика використання: Видач: 110
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'