Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчовик+додаток
[Текст]. № 3-4. – Київ, 2019. – газета.
Додати до списку
Складові частини документа:
Застосування сучасних емульгаторів і стабілізаційних систем у виробництві масложирових продуктів [Текст] // Харчовик+додаток. – Київ, 2019. – № 3-4. – С. 7.
Стабілізатори для молочної продукції [Текст] // Харчовик+додаток. – Київ, 2019. – № 3-4. – С. 5.
Кравченко, І.
Контроль якості сирого молока. Пілотний проект: важливість для молочної галузі України [Текст] / І. Кравченко, І. Висоцька // Харчовик+додаток. – Київ, 2019. – № 3-4. – С.3-4.
Мальцев, С.
Контроль вологості при виробництві сиру [Текст] / С. Мальцев // Харчовик+додаток. – Київ, 2019. – № 3-4. – С. 8.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'