Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 2. – Київ, 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Павлюченко, О. С.
Удосконаленення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарства [Текст] / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, О.І. та ін. Шаповаленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 2. – С. 234-242.
Пахомська, О. В.
Науковий підход до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / О. В. Пахомська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 2. – С. 276-283.
Устименко, І. М.
Наукове обгрунтування складу сметанного продукту [Текст] / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2019. – № 2. – С. 267-275.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'