Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 2. – Київ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Іоргачова, К. Г.
Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і лістових вафель [Текст] / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К.В. та ін. Хвостенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2020. – № 2. – С. 244-254.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'