Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 3. – Київ, 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Алексєєнко, М. С.
Оптимізація технологічних режимів кислотного гідролізу картопляного крохмалю [Текст] / М. С. Алексєєнко, В. В. Літвяк, А.Г. та ін. Сиса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2020. – № 3. – С. 222-233.
Москалюк, О. Є.
Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м'ясних паштетів [Текст] / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Н. М. Бреус // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2020. – № 3. – С. 205-213.
Сімахіна, Г. О.
Стан і перспективи розвитку вітчизняного ринку заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ, 2020. – № 3. – С. 234-242.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'