Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
М'ясний бізнес
[Текст]. № 4. – Київ : "Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Збереження стабільності зовнішнього вигляду та якості нарізаним м'ясних продуктів в упаковці [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 4. – С. 40-41.
Пасічний, В. М.
Зберігання м'ясних продуктів потребує багатовекторних рішень [Текст] / В. М. Пасічний // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 4. – С. 34-35.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'