Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664
К20
Капустян, А. І.
Наукові основи розробки фукнціональних імунотропних інгредієнтів та харчових продуктів на основі сполук бактеріального походження [Текст]
[Текст] / Капустян А. І. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 43 с.
УДК 664:613.292]:579.8
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Х/харчова промисловість
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/5 МАТЕМАТИКА ТА ПРИРОДНИЧІ НАУКИ/57 Бioлогiчні науки в цілому/579 Мікробіологія/579.8 Класифікація та систематика мікроорганізмів
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/61 Медичні науки/613 Гігієна в цілому. Валеологія та гігієна особистості/613.2 Дієтетика. Гігієна харчування/613.29 Інші харчові продукти. Штучні продукти/613.292 Оздоровлюючі речовини. Тонізатори. Стимулятори. Збагачена їжа
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'