Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
М'ясний бізнес
[Текст] : практикум / авт. А.М. Рєхачева, Г.В. Зябченкова; КНТЕУ, Каф. бухгалтерського обліку. – 1457/13 [замовл.]. – Київ : "Біопром", 2021. – 21,00.
Додати до списку
Складові частини документа:
Тенденції розвитку ринку снеків [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 7. – С. 36-40.
Хири в складі м'ясної сировини [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 7. – С. 34-35.
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сорокопчених і соров'ялених ковбас [Текст] / С. Б. Вербицький // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 7. – С. 52-54.
Мокряков, А.
Огляд ринку м'ясних снеків України [Текст] / А. Мокряков // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 7. – С. 26-30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'