Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
М'ясний бізнес
[Текст]. № 9. – Київ : "Біопром", 2021. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Тенденції ринку продуктів переробки сої в Україні [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 9. – С. 38-39.
Тенденції ринку харчових консервантів (натуральні, синтетичні). Глобальні тренди і прогноз до 2026 р. [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 9. – С. 32.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'