Електронний каталог

664
М54          Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська, ін. та ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 04-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 38 с.

   ос Магістр гз 18 Вир-во та технології спец. 181 Харч. технології освіт. програма Крафт. технології


УДК 664:330.341.1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'