Електронний каталог

640.4
Г56          Гніцевич, В. А.
    Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 6-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.

   ос Бакалавр/Bachelor гз 18 Вир-во та технології/Production and Technology спец. 181 Харч. технології/Food Technologies освіт. програма Технологія та орг. ресторан. бізнесу/Food Technologies/Technology and Organization of Restaurant Business Ресторан. технології та фуд-дизайн/Restaurant Technologies and Food Design Харч. технології/Food Technologies


УДК 640.432:641.5

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Bibliometrics 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'