Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Р59
Рогов, И. А.
Дисперсные системы мясных и молочных продуктов
[Текст] / И. А. Рогов, А. В. Горбатов, В. Я. Свинцов. – М. : Агропромиздат, 1990. – 320с. – 4.40.
ISBN 5-10-000941-1
ББК Л80-1
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/М/молоко
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/М/молочні продукти
Каталог книг/Д/дослідження
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/М/молочна промисловість
Каталог книг/Д/дисперсний аналіз
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/М/молочне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'