Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Г49
Гинзбург, А. С.
Теплофизические характеристики пищевых продуктов
[Текст] : Справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. – М. : Агропромиздат, 1990. – 287с. – 1.40.
ISBN 5-10-001411-3
ББК Л80+Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/теплоємкість
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Х/хімічний склад
Статистика використання: Видач: 20
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'