Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
В31
Вербина, Н. М.
Микробиология пищевых производств
[Текст] / Н. М. Вербина, Ю. В. Каптерева. – М. : Агропромиздат, 1988. – 256с. – (Учебники и учебн.пособия для учащихся техникумов). – 0.85.
ISBN 5-10-000191-7
ББК Л80-1
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'