Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л8
М74
Моисеева, Е. Л.
Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении
[Текст] / Е. Л. Моисеева. – М. : Агропромиздат, 1988. – 223с. – 1.10.
ISBN 5-10-000205-0
ББК Л80-1+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/М/молоко
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/М/молочні продукти
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/М/молочна промисловість
Каталог книг/Х/холодильна техніка
Каталог книг/Т/технологія молочних продуктів
Каталог книг/М/молочне виробництво
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 121
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'